Så får du snygga ögonbryn

Det har aldrig varit så inne med ögonbryn som det är just nu och många lägger mycket tid, energi och pengar på att få perfekta ögonbryn. Men att lyckas med sina ögonbryn kan vara rätt svårt och därför kommer du i den här artikeln att få några riktlinjer kring hur du kan tänka för att få snygga ögonbryn.

Form

Är du helt ny på att plocka dina ögonbryn kan det vara svårt att veta hur man går tillväga för att få en bra form på ögonbrynen. På internet finns det bra guider som beskriver hur du kan tänka för att forma dina ögonbryn efter ditt ansikte. För precis som med allt annat så ser alla ögonbryn olika ut och därför är det viktigt att du utgår från dina egna ögonbryn. Förutom att du kan plocka dina ögonbryn för att ge dem en annan form kan du också använda dig av make-up produkter för att forma dem. Ifall du är osäker på hur du bäst formar dina ögonbryn kan det vara en bra idé att gå till ett proffs för att låta den forma dina bryn och ge dig råd kring hur du kan tänka när du sedan ska forma brynen själv på egen hand.

Färg

Precis som med formen kan färgen på våra bryn variera. Det bästa du kan göra för att få snygga ögonbryn är att utgå från din egen färg. Ett knep är att välja färg till dina ögonbryn utefter den färg du har på håret som sitter på huvudet. Även fast du har färgat hår ska du utgå från färgen du har på rötterna eller utväxten för att få ett så bra och naturligt resultat som möjligt. När du väljer färg på dina ögonbrynsprodukter kan du prova färgen på handen och välja den färg som liknar din egen. Om du vill ha något mer markerade bryn ska du välja en färg som max är 1-2 nyanser mörkare än din egna.